Pokemon Go Unova nedēļa: kā noķert Bouffalant no Ņujorkas

Pokemon Go ir pēdējā augusta Ultra Unlock nedēļā, kuras nosaukums ir Unova nedēļa. Šī nedēļa nodrošina spēlētājiem iespēju noķer spožo Roggenrolu , kā arī spīdīgu Genesect. Tomēr septiņu dienu pasākumam ir arī daudz vairāk, un tas ietver Bouffalant noķeršanu no Ņujorkas reģiona.

Unova nedēļa Pokémon Go tiks pabeigta 21. augustā plkst. 13:00 PT, 16:00 ET un 21:00 BST. Kad tas ir beidzies, Niantic populārās mobilās spēles cienītāji var gaidīt Septembra un oktobra kopienas dienas par kuriem ir atklāti balsošanas kandidāti.



Tomēr, neskatoties uz tuvākajā nākotnē gaidāmo, tālāk jūs uzzināsiet, kā noķert Bouffalant no Ņujorkas reģiona.



Šo saturu nevarēja ielādēt

Kur atrast Bouffalant Pokémon Go

Unova nedēļas laikā jums ir iespēja atrast un iegūt Bouffalant Pokemon Go.



Bouffalant ir ekskluzīvs Ņujorkas reģions, taču tiek ziņots, ka Pokémon Go fani to ir atraduši šādās papildu vietās:

  • Merilenda / Vašingtona DC
  • Bostona
  • Filadelfija
  • Albānijs

Parādoties iepriekš minētajās vietās, to ir pieņēmis Puravs un citi, ka ar to var saskarties visā ASV ziemeļaustrumos.

Unova nedēļas laikā tas parādās savvaļā, un tas izšķiļas arī no 5 km olām.



Citās ziņās ACNH: kādi ir zaķu dienas 2021. gada olu veidi? Kā iegūt ūdens olu