CoD Modern Warfare 2. sezonas PS4, Xbox One un PC atjaunināšanas laiks

Viss, kas jums jāzina par paredzamo Call Of Duty Modern Warfare 2. sezonas atjaunināšanas laiku uz PS4, Xbox One un PC.

Call of Duty Modern Warfare 1. sezona tuvojas beigām. Līdz ar otrās sezonas atnākšanu pie horizonta ir noplūdis treileris, kas demonstrē populārā atgriešanās Mūsdienu karš 2 karte Rūsas . Tas ir ļoti aizraujoši nebeidzamu daudzspēlētāju sēriju ilggadējiem faniem, un šajā rakstā jūs uzzināsiet paredzamo atjaunināšanas laiku, kad 2. sezona PlayStation 4, Xbox One un PC.



Pirms 2. sezona gada Call of Duty Modern Warfare sākas, jums jāzina, ka jums joprojām ir dubultā XP prēmijas izmantot izdevibu. Šī akcija beigsies tieši pirms otrās sezonas sākuma, tāpēc jums ir atlikušas tikai dažas stundas.



Tagad, kad tas nav izdarīts, atradīsit atjaunināšanas laiku Call of Duty Modern Warfare 2. sezona .

Kāds ir Call Of Duty Modern Warfare 2. sezonas atjaunināšanas laiks?

Paredzamais Call Of Duty Modern Warfare 2. sezonas PS4, Xbox One un PC atjaunināšanas laiks ir 11. februārī plkst. 18:00.

Tāpat kā citur, paredzams, ka Call Of Duty Modern Warfare otrās sezonas atjaunināšanas laiks būs 10:00 PST un 13:00 EST.

Nevienu no šiem laikiem nav paziņojusi nedz Activision, nedz Infinity Ward, taču tie ir labākie novērtējumi, pateicoties iepriekšējām palaišanām.



Lai gan iepriekš minētie laiki ir ļoti ticami, bet neapstiprināti, konkrēts ir tas, ka dubultā XP bonusa akcija beidzas tajā pašā dienā pulksten 9:00 PST, 12:00 EST un 17:00 GMT.

505 eņģeļa numurs
Šo saturu nevarēja ielādēt

Call Of Duty Modern Warfare 2. sezonas Rūsas karte

TO Call of Duty Modern Warfare 2. sezona piekabe, kas demonstrē Mūsdienu karš 2 karte Rūsas vakar bija noplūdis Čārlijs Intel .



Pēc tam šo piekabi oficiāli izlaida paši Activision.

Papildus Rūsa, iekļautas arī citas kartes, kas atklātas iepriekš nopludinātajā piekabē Atlas Superstore, Bazārs, un Žokovs Bonejards .



Metro ziņo, ka Bazārs ir 2 pret 2 Gunfight karte un tas Žokovs Bonejards ir Zemes kara karte.

Tāpat kā šīs jaunās kartes, Dexerto ziņo par to Call of Duty Modern Warfare 2. sezona ietvers vairāk nekā 80 dažādus priekšmetus, kas sastāv no ādām un ieroču zīmējumiem.

raustīšanās garīgā nozīme

Call of Duty Modern Warfare 2. sezonas Battle Royale

Nav apstiprināts, vai iepriekš noplūdis Battle Royale režīmā debitēs gadā Call of Duty Modern Warfare caur 2. sezona .

Ar to sakot, šobrīd izredzes ir mazas, pateicoties Battle Royale kas nav izcelta iezīme Call of Duty Modern Warfare 2. sezona piekabe, kas tika demonstrēta Rūsas un citas kartes.

Citās ziņās Genshin Impact: Rosaria prasmes, reklāmkaroga izlaišanas datums un aizmugure